A cégcsoportunkról


CORTEN Kft.

Mi a Cortennél hiszünk abban, hogy az elégedett bérlő a legfontosabb!

Felkészült, képzett, tapasztalt üzemeltetőkkel és saját, gyorsan reagáló szervizcsapattal végezzük a feladatunkat. Minden fontos területre megvan a saját szakemberünk, legyen szó villanyszerelésről, gépészetről, klíma-, kazán- vagy automatikaproblémáról.

Tudásunk érték, hiszen azzal költséget takarítunk meg az ügyfeleinknek azáltal, hogy a szakszervizekkel ellentétben a mi rálátásunk épület-, nem pedig berendezésszintű.

Kollégáink jelentős üzemeltetési tapasztalattal rendelkeznek, figyelünk a bérlői panaszok valódi okára és a cég teljes tudásbázisa azonnal rendelkezésre áll, ha problémát kell megoldani.

Emiatt szervizcsapatunk a szakszervizeknél gyorsabban, hatékonyabban és pontosabban tud reagálni a felmerülő hibákra. Ezzel költséget spórolunk.

Cégünk az Unica biztosítónál rendelkezik általános vállalkozási felelősségbiztosítással (a biztosítás értéke 300.000.000 Ft), biztosítva ezzel ügyfeleink nyugalmát.

Corten Zoltán Úr

Rólunk mondták


L’Oreal Kft.

„Az üzemeltetés problémamentes. A L’Oreal elégedett a Corten Kft. által nyújtott szolgáltatással, ezért a jövőben is teljes bizalommal együttműködünk velük.”


Re-Energy Kft.

Mi globálisan közelítjük meg az épületek üzemeltetését. Úgy törekszünk a megfelelő bérlői komfortra és az épület állagmegóvására, hogy közben csökkentjük az energiafelhasználást.

Szakértelmünknek köszönhetően jelentős villamosenergia- és gázmegtakarítást érünk el az épületeken. Cégcsoportunk tagja a Re-Energy Kft., amely egyedülálló energiamegtakarítási rendszert dolgozott ki. A szabadalmazott reenWISE™ energiamegtakarítási rendszerünkkel megbízóinknak akár 80% földgáz és/vagy 50% villamosenergia-megtakarítást tudunk elérni úgy, hogy közben az épületben nem változik a komfortérzet.

A gépészeti és elektromos kiszolgáló rendszereket, folyamatokat kiegészítésekkel, illetve átalakításokkal úgy optimalizáljuk, hogy az így átalakított folyamatok a lehető leghatékonyabban illeszkedjenek mind az épület, mind pedig a felhasználói igényekhez.

Re-Energy

CORTEN KFT.

Társaságunk a műszaki karbantartó és üzemeltetési szolgáltatások piacának egyik leginnovatívabb szereplője! Szakembereink két évtizedes tapasztalata és elkötelezettségünk a maximális vevői elégedettség irányába a garancia a kiváló minőségű szolgáltatásra.

  SZOLGÁLTATÁSAINK

Műszaki üzemeltetés
Karbantartás
Meghibásodás elhárítása
Kivitelezés
Épületautomatizálás
Sprinkler rendszerek

  KAPCSOLAT

1117 Budapest, Budafoki út 183.
+36 1 481 9513

Hibabejelentés / Ügyeletes:
+36 30 165 3881

2015 - 2024 - Corten Kft.    MINDEN JOG FENNTARTVA!