Megőrizzük az épület értékét
Megőrizzük az épület értékét
A Cortennél, a Re-Energy-nél és a Reenergy Academy-nél a célunk, hogy egyszerre növeljük partnereink elégedettségét és csökkentsük fogyasztásukat alacsony energiafelhasználású rendszerek megalkotásával és üzemeltetésével, a zöldebb jövőért.
Az épületüzemeltetés maximális profitja nem az elvégzett munka költségszintjén múlik, hanem az épület értékének a megtartásán. Ha elégedett az épület használója (bérlője), nagyobb eséllyel marad az épületben, ezáltal az épület értéke is megőrizhető.
MŰSZAKI ÜZEMELTETÉS

(Energia-hatékony épületüzemeltetés)

A műszaki üzemeltetési feladatok teljes skáláját látjuk el kiválóan képzett saját szakembergárdánk és minősített alvállalkozóink segítségével.

KARBANTARTÁS

(Gépészeti és villamos karbantartás)

Magasan képzett épületgépészeti és épületvillamossági szakembereink tevékenységük hatékony elvégzéséhez teljes körűen felszerelt szerviz autóinkkal teljesítjük az épületgépészeti és elektromos berendezések karbantartási munkáit.

MEGHIBÁSODÁSOK ELHÁRÍTÁSA

(Problémamegoldó mobilcsapat)

24 órás diszpécser szolgálatunk 2 órás garantált Budapesti kiszállással teljesíti ügyfeleink javítási igényeit meghibásodás esetén.

KIVITELEZÉS

(Gépészet-Villamosság-Építés)

Nagy tapasztalatokkal rendelkezünk bérlőkiépítési, renoválási munkák kivitelezésében, több mint száz kivitelezési projektet – 100.000 Ft és 200 millió Ft megbízási értékben – vezényeltünk le különböző épületekben.

ÉPÜLETAUTOMATIKA

(energiamenedzsment reenWISE™ technológiával)

Meglévő hűtő,- fűtő, szellőztető berendezések vezérlésének, illetve teljes épületek felügyeleti rendszerének cseréjével, jelentős energia megtakarítás érhető el. Társaságunk ebben testvérvállalatunk a Re-Energy Kft. egyedülálló technológiájára építve valósít meg hatékony energiamenedzsmentet Ügyfeleink megbízásából.

SPRINKLER RENDSZEREK KARBANTARTÁSA

(…hogy amikor kell, tényleg működjön!)

Épületek sprinkler rendszereinek karbantartását és átalakítását is végezzük, biztosítva Ügyfeleink épületeinek hatékony tűzvédelmét.

Megbízható partnerek vagyunk az üzemeltetésben!

Célunk, hogy ügyfeleink üzembiztos, hatékonyan működő épületekben végezhessék tevékenységüket. Társaságunk együttműködésben testvérvállalatunkkal a Re-Energy Kft.-vel olyan energia-hatékony épületeket üzemeltet illetve alakít át melyek alacsonyabb energiafogyasztás mellett biztosítják a tervezett komfortot.

CORTEN KFT.

Társaságunk a műszaki karbantartó és üzemeltetési szolgáltatások piacának egyik leginnovatívabb szereplője! Szakembereink két évtizedes tapasztalata és elkötelezettségünk a maximális vevői elégedettség irányába a garancia a kiváló minőségű szolgáltatásra.

  SZOLGÁLTATÁSAINK

Műszaki üzemeltetés
Karbantartás
Meghibásodás elhárítása
Kivitelezés
Épületautomatizálás
Sprinkler rendszerek

  KAPCSOLAT

1117 Budapest, Budafoki út 183.
+36 1 481 9513

Hibabejelentés / Ügyeletes:
+36 30 165 3881

2015 - 2024 - Corten Kft.    MINDEN JOG FENNTARTVA!